kuno

  • fb rekrutering
  • linkdan rekrutering
  • insta rekrutering

Salg- og marketingkoordinator

Optimeo søger nogle ambitiøse personer med interesse for salg og et stort drive.

Vil du gerne starte din salgskarriere hos Danmarks hurtigst voksende bureau? Så læs med her:

Din rolle bliver at indtræde i et læringsforløb på 6-12 måneder, ved Danmarks bedste interne salgsskole, hvor vi træner ugentligt i alle salgets aspekter, lige fra Pathos til systematisk styring af samtaler. Samtidig vil du blive coachet af Optimeos salgschef, hvorfor du efter læringsforløbet kan påtage dig rollen som Erhvervsrådgiver.

Din nye rolle bliver herefter at afholde egne møder, hvor du skal skabe overblik og udarbejde strategiske løsninger for potentielle kunder med budgetter på +100.000 kroner indenfor branding og markedsføring.

Hvorfor skal du arbejde hos os?

HVORFOR SKAL DU ARBEJDE HOS OS?

Vi sikrer resultater med professionalisme, effektivitet og samarbejde

Hos Optimeo indgår du i et ungt team, der samarbejder på tværs af fagligheder om at skabe synlige resultater for vores kunder. Du skal finde dig godt tilrette i en branche, der er i konstant udvikling, og du skal være drevet af en lyst til løbende at dygtiggøre dig og holde dig ”up-to-date”.

Når alt kommer til alt, er vores arbejdstid kundernes markedsføringskroner. Derfor er det vigtigt, at vi alle yder vores absolut bedste. Du skal derfor trives i et performance-drevet miljø, hvor resultater måles og vejes. Dette sikrer, at kunderne udelukkende betaler for det arbejde, der bliver udført, og at dette arbejde skaber værdi.

micha

det er dig vi leder efter hvis…

  • … du har erfaring med telefonisk kundekontakt (service/salg)
  • … du ønsker at gøre karriere i salg
  • … du er ambitiøs og ansvarlig

det er dig

rekrutering arrow

Opret din anøgning her